All-in Autohuur

All-inclusive auto huren in Albanië

Een auto huren in Albanië is de beste manier om dit schitterende land te verkennen. Hoewel Albanië bekendstaat als een land met slechte wegen, zijn de hoofdwegen tegenwoordig van erg goede kwaliteit. In combinatie met een volledig verzekerde huurauto van All-in Autohuur, weet je zeker dat je een zorgeloze vakantie in Albanië tegemoet gaat. Maak één van de mooiste boottochten ter wereld over het Komanmeer of rijd naar de Maledivenstranden van Ksamil. Een all-inclusive huurauto in Albanië bezorgt je een onvergetelijke vakantie!

Dus wil jij een auto huren in Albanië zonder addertjes onder het asfalt?
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor jouw zorgeloze rit!

Auto huren in Albanië
Auto huren in Albanië

Een auto huren in Albanië zonder addertjes onder het asfalt!

Bekijk wat reizigers over ons zeggen.
E A
12 Juli 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super netjes geregeld, luistert naar je wensen.
Yvette Fransen
11 Juli 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede snelle service!
Willeke Otten
8 Juli 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben onze afgelopen vakantie naar Sardinië de autohuur via All-in Autohuur geboekt. Ik kan deze dienst van harte aanbevelen. Stefano, Francisca en team ontzorgen je, bieden een goede prijs en staan voor je klaar.
Vince Kok
1 Juli 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Was goed geregeld. Mooie auto gekregen en een top service. Goed te contacteren ook
J Dollé
25 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor het eerst zorgeloos een auto gehuurd in het buitenland (Puglia, Italië). Geen kleine lettertjes, je weet wat je boekt. Verzekering goed geregeld. Auto zag er keurig uit. Wel een klein probleempje gehad, we hadden geen olie meer. Naar tankstation gereden, laten bijvullen en bon bewaard. Terug in Nederland, bon ingeleverd en hebben ze de kosten vergoed. Duidelijke informatie waar de auto op te halen op de luchthaven. Top geregeld dus.
robbieoke
24 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor de eerste keer een auto gehuurd, en dat is ons goed bevallen. We zijn heel goed geïnformeerd en hebben daardoor zelf zo goed als niets hoeven doen. Goede voor en nazorg waardoor wij er een goed gevoel aan over hebben gehouden. Volgende keer maken we er zeker weer gebruik van.
leo mattar
10 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mijn ervaring met All-in Autohuur was zeer positief. De service zonder problemen, ter plaatse werd alles snel gedaan en de gehuurde auto was in orde. Bovenal zeer gunstig! Duidelijke positieve feedback van mij
Marijke Balder
31 Mei 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Heel erg tevreden over het contact! Heel snel reactie op vragen. Prima auto. Tijdens de huurperiode werd er ook nog vontact opgenomen of alles naar wens was. Kortom, prima ervaring!
Jan Aris van Deursen
10 Mei 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
zeer snel, betrokken en proactief.
Anne Groenendijk
7 Mei 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer goede service, hebben ons enorm geholpen tijdens onze vakantie. Daarnaast is de communicatie zeer duidelijk en netjes

Waarom een huurauto in Albanië via All-in Autohuur?

Met All-in Autohuur geniet je van een zorgeloze ontdekkingsreis door Albanië. Onze all-inclusive huurauto’s bieden niet alleen scherpe tarieven, maar ook gemoedsrust. Bij eventuele problemen staan we altijd voor je klaar. En maak je geen zorgen over schade – wij vergoeden het volledig. Kies voor All-in Autohuur en ervaar de vrijheid van onbezorgd reizen! Lees hier meer over onze all-in formule.

Een zorgeloze autohuur ervaring in Albanië

Schade of diefstal? Jij betaalt niks!
Terugbetaling eigen risico

Het eigen risico is het maximale bedrag dat je moet betalen in geval van schade of diefstal. Dit is alleen van toepassing als de auto is verzekerd met een CDW-verzekering, wat gelukkig het geval is bij alle huurauto’s van All-in Autohuur. Het bedrag van het eigen risico kan variëren, afhankelijk van de specifieke huurauto die je kiest. Het unieke aan All-in Autohuur is dat wij het eigen risico vergoeden bij eventuele schade of diefstal.

Stel je voor, je parkeert je huurauto en raakt per ongeluk een muur. De schade bedraagt €1800 en je hebt een afgesproken eigen risico van €1200. Normaal gesproken zou je dan €1200 voor de schade moeten betalen, maar met een huurauto van All-in Autohuur wordt dit bedrag aan jou terugbetaald. Dit betekent dat het jou uiteindelijk niets kost.

Terugbetaling eigen risico

Waar kun je een auto huren in Albanië

Er zijn verschillende plekken in Albanië waar jij een all-inclusive auto kunt huren. 

  • Bij de luchthaven van Tirana: landt jij op de luchthaven van Tirana, maar ben je van plan om de drukte meteen te onstappen? Dan is dit de beste plek om een auto te huren. Wij zorgen dat er een mooie all-inclusive huurauto voor je klaarstaat. 
  • Ophalen in een stad: ga je eerst een paar dagen een stad verkennen en heb je daarna pas een huurauto nodig? Dan is het een goede idee om de auto op te halen in het centrum bij een stadskantoor. Je kunt kiezen uit TiranaDurrës, Korçë en Sarandë

Praktische tips voor jouw autohuurperiode in Albanië

  • Tolwegen in Albanië: in Albanië wordt tol geheven op de A1-snelweg, die loopt van de westkust naar de grens met Kosovo. De tol wordt geïnd bij een tolstation tussen Kukës en de Kalimash-tunnel. De tarieven variëren van 100 tot 400 ALL, afhankelijk van het type voertuig. Bij de tolpoorten kan zowel contant als met een kaart worden betaald.
  • Drukke wegen: de wegen in Albanië zijn op de snelwegen na vaak eenbaans. Houdt er rekening mee dat inhalen moeilijk kan zijn en je dus vaak langer onderweg bent dan bijvoorbeeld Google Maps aangeeft. Vooral bij de Albanese Rivièra kunnen er in het hoogseizoen veel files ontstaan.
  • Tanken in Albanië: er zijn veel tankstations in Albanië, vooral in de stedelijke gebieden. Kijk er niet raar van op dat het personeel voor jou tankt en dat je contant moet betalen. 
  • De grens over in Albanië: met een huurauto van All-in Autohuur kun je de grens over naar Montenegro, Kosovo, Noord-Macedonië en Griekenland. Het is echter cruciaal om grensoverschrijding vooraf aan te geven in het aanvraagformulier. Wij bieden dan een auto aan, waarbij grensovergang is inbegrepen.

De verschillende type huurauto's in Albanië

Bij All-in Autohuur bieden wij zeven verschillende soorten huurauto’s aan in Albanië. Als je van plan bent om bergachtige gebieden te verkennen, raden we een auto met een krachtige motor aan, zoals een SUV. Dit type voertuig biedt de nodige kracht en stabiliteit voor het rijden op heuvelachtige en bergachtige wegen. Voor een reis van de luchthaven van Tirana naar de Albanese Rivièra volstaat vaak een economy auto. Bij All-in Autohuur kun je gelukkig een huurauto op maat laten zoeken. Onze autohuur experts weten precies welke auto jij nodig hebt!

Lees hier meer over de verschillende type huurauto’s.

Ontdek Albanië met All-in Autohuur en From A to Everywhere

From A to Everywhere

Bij All-in Autohuur bieden we jou de perfecte huurauto voor je vakantie in Albanië. Onze auto’s zijn volledig verzekerd, zonder verborgen kosten, zodat je zorgeloos kunt reizen. Maar waarom zou je je vakantieplanning hier stoppen?

Als onderdeel van From A to Everywhere kunnen wij jou nu ook een op maat gemaakte rondreis of vakantie naar Albanië aanbieden. Stel je voor: je arriveert op de luchthaven, haalt je zorgeloze all-inclusive huurauto op en begint direct aan een onvergetelijke reis door het prachtige Albanië. Alles geregeld via één contactpersoon, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je vakantie.

Klik hier om onze From A to Everywhere pagina over Albanië te bezoeken en ontdek hoe je je vakantie en autohuur kunt combineren voor de ultieme zorgeloze vakantie-ervaring.

Reis zorgeloos en ontdek Albanië op jouw manier, met All-in Autohuur en From A to Everywhere!

From A to Everywhere

Veelgestelde vragen over een auto huren in Albanië

Jazeker, onze huurauto's zijn volledig verzekerd, ook in Albanië. Bij All-in Autohuur garanderen we jou een zorgeloze ervaring met jouw huurauto tijdens jouw vakantie. Dat maakt vakantievieren extra ontspannen! Hoewel het eigen risico vooraf betaald moet worden, beloven wij deze kosten terug te betalen bij eventuele schade of diefstal. Dus wanneer er bij de balie gevraagd wordt of u extra verzekeringen wilt, kunt u met een gerust hart ‘nee’ zeggen.

Lees hier meer over het all-in pakket.

Als je schade veroorzaakt aan de huurauto, of als de huurauto wordt gestolen, wordt een deel of het volledige eigen risico in rekening gebracht, afhankelijk van de kosten van de schade. Dit bedrag wordt door ons vergoed, waardoor je uiteindelijk niets betaalt voor de schade of diefstal.

Lees hier meer over schade met je huurauto.

  1. De hoofdbestuurder moet een creditcard bezitten (of in sommige gevallen een pinpas), waarop ten minste zijn of haar voor- en achternaam staan.
  2. Een uitgeprinte of digitale voucher voor de huurauto, die je van ons per e-mail ontvangt.
  3. Alle bestuurders moeten een fysiek en geldig rijbewijs kunnen tonen. Ze moeten minimaal één jaar rijervaring hebben.
  4. Een geldig paspoort of identiteitskaart is vereist.

 

Lees hier meer over de vereisten voor het huren van een auto.

Bij het ophalen van de huurauto wordt er een waarborgsom gevraagd. Dit is, omdat een auto een aanzienlijke waarde heeft. Het bedrag wordt tijdelijk gereserveerd op je creditcard en na het inleveren van de huurauto zo snel mogelijk vrijgegeven. De hoogte van de waarborgsom kan variëren, afhankelijk van de specifieke huurauto die je kiest. Als je geen creditcard hebt, kun je kiezen voor een huurauto waarbij de waarborgsom met een pinpas kan worden voldaan, of voor een auto waarbij geen waarborgsom nodig is. In het geval van een pinpas-waarborgsom, wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort na het inleveren van de huurauto.

Lees hier meer over de waarborgsom bij een huurauto.

De minimumleeftijd voor het huren van een auto in Albanië is bij ons 19 jaar. Elk autoverhuurbedrijf hanteert zijn eigen beleid, en er kunnen extra kosten van toepassing zijn als je jonger bent dan 25 jaar. We zullen alle kosten duidelijk vermelden, zodat je niet voor onverwachte toeslagen komt te staan.

Bij All-in Autohuur zit je absoluut nergens aan vast! Wanneer je een offerte aanvraagt voor een huurauto in Albanië, sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe, geheel kosteloos. De beslissing om de auto te huren ligt volledig bij jou.

Lees hier meer over hoe het werkt.

Zeker weten! Je hoeft dit alleen maar aan te geven in het aanvraagproces. 

Lees hier meer over alle mogelijke extra opties.