All-in Autohuur

Hoe werkt het eigen risico bij autohuur?

Het eigen risico is het maximale bedrag dat je moet betalen in geval van schade of diefstal. Dit is alleen van toepassing als de auto is verzekerd met een CDW-verzekering, wat gelukkig het geval is bij alle huurauto’s van All-in Autohuur. Het bedrag van het eigen risico kan variëren, afhankelijk van de specifieke huurauto die je kiest. Het unieke aan All-in Autohuur is dat wij het eigen risico vergoeden bij eventuele schade of diefstal.

Stel je voor, je parkeert je huurauto en raakt per ongeluk een muur. De schade bedraagt €1800 en je hebt een afgesproken eigen risico van €1200. Normaal gesproken zou je dan €1200 voor de schade moeten betalen, maar met een huurauto van All-in Autohuur wordt dit bedrag aan jou terugbetaald. Dit betekent dat het jou uiteindelijk niets kost.

All-in Autohuur

Op zoek naar een all--inclusive huurauto?

Hoe hoog is het eigen risico van de huurauto?

Het eigen risico van een huurauto wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de categorie van de auto, de leeftijd van de bestuurder en het specifieke verhuurbedrijf. Over het algemeen geldt dat hoe luxer of groter de auto is, hoe hoger het eigen risico zal zijn. Dit komt doordat je een voertuig van grotere waarde meekrijgt. Bovendien is het eigen risico vaak hoger voor bestuurders onder de 25 jaar. De exacte hoogte van het eigen risico wordt altijd duidelijk aangegeven op de voucher. Met ons All-in pakket hoef je je geen zorgen te maken over het eigen risico, omdat dit altijd wordt terugbetaald.

Krijg ik het eigen risico gegarandeerd terugbetaald?

Absoluut! Bij de huurauto’s van All-in Autohuur is er standaard een eigen risico. Dit betekent dat je aansprakelijk bent tot maximaal het bedrag van het eigen risico. In het geval van schade, betaal je eerst het eigen risico aan de verhuurder. Vervolgens moeten er documenten worden ingevuld. Omdat alles volledig verzekerd is, wordt het eigen risico volledig terugbetaald. Het is echter belangrijk om te weten dat het eigen risico niet wordt terugbetaald als je niet aan onze voorwaarden hebt voldaan. Een voorbeeld hiervan is rijden onder invloed.

Waarom is er een eigen risico verbonden aan een all-inclusive huurauto?

Eigen risico huurauto

Het eigen risico dient als een beschermingsmechanisme voor verhuurbedrijven tegen mogelijke schade of diefstal die kan optreden tijdens de huurperiode. All-in Autohuur neemt extra maatregelen om reizigers te beschermen door aanvullende verzekeringen in Nederland eraan toe te voegen. Dit transformeert een huurauto tot een ‘all-in huurauto’, waarbij alles, van de banden tot de ruiten, gedekt is. Hierdoor kun je zonder zorgen op weg. Het bedrag van het eigen risico kan variëren en is niet noodzakelijkerwijs gelijk aan het bedrag van de borgsom.

Eigen risico huurauto