All-in Autohuur

Bij te boeken extra's voor jouw huurauto

Tijdens het aanvragen bieden we jou extra opties aan om bij te boeken bij jouw all-inclusive huurauto. Denk hierbij aan een extra bestuurder, een baby-, peuter- of kinderzitje of GPS. Het voordeel van All-in Autohuur is dat wij een huurauto op maat vinden. Hierdoor vinden wij een huurauto die zeker weten bij jou past. Doordat wij samenwerken met meerdere betrouwbare verhuurders, vergelijken wij de prijzen voor deze extra opties, zodat wij jou een all-inclusive huurauto kunnen aanbieden voor een scherpe prijs.

All-in Autohuur

Op zoek naar een all--inclusive huurauto?

Moet ik GPS bij boeken bij mijn huurauto?

De meeste auto’s die we aanbieden, zijn compatibel met Apple Carplay of Android Auto. Hierdoor kun je eenvoudig je telefoon verbinden met de huurauto en navigatie via Apple Kaarten of Google Maps gebruiken. Let op: zorg ervoor dat je altijd een usb-kabel bij je hebt om je telefoon met de huurauto te verbinden, aangezien dit soms nog niet via Bluetooth mogelijk is. We bieden geen optie om een GPS bij te boeken, omdat de standaard GPS vaak al aanwezig is en we het onnodig vinden om extra kosten in rekening te brengen. Als je toch een GPS aan je huurauto wilt toevoegen, raden we je aan om te wachten tot je de huurauto ophaalt. Je kunt dan controleren of de GPS werkt en zo niet, kun je terugkeren naar de verhuurbalie om deze toe te voegen.

Welke verschillende zitjes bieden jullie voor een baby, peuter of kind?

We bieden drie verschillende soorten autostoeltjes aan voor onze all-inclusive huurauto’s. Tijdens het aanvraagproces kun je kiezen uit een babyzitje (geschikt voor baby’s van 0-13 kilogram), een peuterzitje (voor kinderen van 9-18 kilogram) en een kinderzitje (voor kinderen van 15-45 kilogram). Het is wettelijk verplicht om een kinderzitje te gebruiken voor kinderen kleiner dan 1,35 meter. We adviseren je om van tevoren aan te geven of je een baby-, peuter- of kinderzitje nodig hebt, zodat we een betrouwbare verhuurder kiezen, waarbij dit mogelijk is tegen de scherpste prijs.

Bij te boeken extra's voor jouw huurauto

Wie is de hoofdbestuurder en wie de extra bestuurder?

Voordat je de huurauto in ontvangst neemt, dien je eerst de borg te betalen. Hiervoor is een creditcard vereist die op naam staat van de hoofdbestuurder. Dit houdt in dat de hoofdbestuurder een creditcard op zijn of haar naam moet hebben. Zakelijke creditcards, creditcards op naam van iemand anders of prepaid creditcards, zoals Revolut, worden niet geaccepteerd. Als de beoogde hoofdbestuurder geen creditcard heeft, maar een andere persoon wel, dan kan die persoon als hoofdbestuurder worden aangesteld om de borg te betalen. De oorspronkelijke persoon kan vervolgens als extra bestuurder worden bijgeboekt. Als geen van de bestuurders een creditcard heeft, geef dit dan aan het einde van de aanvraag aan. Wij zullen je dan een all-inclusive huurauto aanbieden waarbij de borg met een debitcard of pinpas kan worden betaald.

Is een extra bestuurder standaard inbegrepen bij all-in autohuur?

Nee, bij een huurauto van All-in Autohuur is er één hoofdbestuurder inbegrepen in de huurprijs. De hoofdbestuurder is de persoon wiens naam op het huurcontract staat en deze persoon mag verzekerd rijden. Wil je dat jouw partner, vriend, vriendin, zoon of dochter ook rijdt? Dan is het noodzakelijk om een extra bestuurder toe te voegen. Dit kan vooraf via ons, maar kan ook bij de verhuurbalie. Wij raden aan om dit vooraf aan te geven, zodat wij met een voorstel komen waarbij een extra bestuurder het goedkoopst is. Uiteraard moet ook de extra bestuurder voldoen aan de minimum- of maximumleeftijd voor de autohuur.

Moet de extra bestuurder ook het huurcontract ondertekenen?

Ja, dat moet! De all-inclusive verzekering van All-in Autohuur dekt ook eventuele schade veroorzaakt door de extra bestuurder. Het is noodzakelijk dat de extra bestuurder aanwezig is bij het ophalen van de huurauto om een handtekening te zetten. Het maakt niet uit of de huurauto wordt ingeleverd door de hoofdbestuurder of de extra bestuurder. Als de hoofdbestuurder eerder naar huis gaat, kan je als extra bestuurder nog steeds met de huurauto rijden. De hoofdbestuurder blijft echter verantwoordelijk voor de borg.

Moet ik bij jullie een extra bestuurder bijboeken?

We kunnen vooraf aan de verhuurder melden dat er een extra bestuurder nodig is. Dit wordt dan weergegeven op de autohuur voucher en dit bedrag moet aan de verhuurbalie worden betaald. Je kunt er ook voor kiezen om pas bij de verhuurbalie aan te geven dat je een extra bestuurder wilt. We werken samen met verschillende betrouwbare verhuurbedrijven en de prijzen voor een extra bestuurder kunnen variëren. Daarom raden we je sterk aan om vooraf te melden dat je een extra bestuurder wilt, zodat we een voorstel kunnen doen met de meest voordelige prijs voor een extra bestuurder.

Wanneer moet ik de naam van de extra bestuurder doorgeven?

Deze informatie hoef je pas bij de verhuurbalie te verstrekken. Wij hebben alleen de naam en geboortedatum van de hoofdbestuurder nodig. Bij de verhuurbalie regel je de administratie voor de extra bestuurder en geef je de naam door en toon je het rijbewijs. Soms kunnen we al online voor je inchecken, in dat geval kun je de naam van de tweede bestuurder al doorgeven. We zullen dit van tevoren aan je laten weten.

Kan ik tijdens de huur nog een extra bestuurder toevoegen?

Als je tijdens je reis ontdekt dat je liever niet alles zelf rijdt, kun je vaak nog een extra bestuurder toevoegen. Neem contact op met het telefoonnummer dat op je huurcontract staat, via bellen of WhatsApp, om de mogelijkheden te bespreken. Houd er rekening mee dat zowel jij als de extra bestuurder naar het verhuurkantoor moeten gaan om het huurcontract voor de extra bestuurder te ondertekenen.

Extra bestuurder autohuur

Mag ik met mijn huurauto de grens over?

Nee, je kunt niet zomaar de grens oversteken. Tijdens het aanvraagproces vragen we of je van plan bent om met je all-inclusive huurauto naar andere landen te reizen. We zoeken dan bij onze betrouwbare verhuurpartners naar de meest gunstige prijs voor de landen waar je naartoe wilt rijden en doen je een voorstel. Mocht je tijdens je reis spontaan besluiten om naar een ander land te rijden, neem dan contact op met het telefoonnummer dat op je huurcontract staat, via een telefoontje of WhatsApp, om de mogelijkheden te bespreken. Doe je dit liever niet, dan kun je ook contact met ons opnemen.

Mag ik met mijn huurauto op een ferry?

Nee, je kunt niet zomaar met de huurauto een ferry opgaan. Tijdens het aanvraagproces vragen we of je van plan bent om met je all-inclusive huurauto een ferry te nemen. We zoeken dan bij onze betrouwbare verhuurpartners naar de meest gunstige prijs voor het gebruik van een ferry. Als je tijdens je reis spontaan besluit om een ferry te nemen, neem dan contact op met het telefoonnummer dat op je huurcontract staat, via een telefoontje of WhatsApp, om de mogelijkheden te bespreken. Doe je dit liever niet, dan kun je ook contact met ons opnemen.

Maak er een vakantie van met From A to Everywhere

From A to Everywhere

Bij All-in Autohuur bieden we jou de perfecte huurauto voor je vakantie. Onze auto’s zijn volledig verzekerd, zonder verborgen kosten, zodat je zorgeloos kunt reizen. Maar waarom zou je je vakantieplanning hier stoppen?

Als onderdeel van From A to Everywhere kunnen wij jou nu ook een op maat gemaakte rondreis of vakantie binnen Europa aanbieden. Stel je voor: je arriveert op de luchthaven, haalt je zorgeloze all-inclusive huurauto op en begint direct aan een onvergetelijke reis op jouw favoriete bestemming. Alles geregeld via één contactpersoon, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je vakantie.

Klik hier om From A to Everywhere te bezoeken en ontdek hoe je je vakantie en autohuur kunt combineren voor de ultieme zorgeloze vakantie-ervaring.

Reis zorgeloos en ontdek Europa op jouw manier, met All-in Autohuur en From A to Everywhere!

From A to Everywhere