All-in Autohuur

Offerte aanvragen?

Je bent slechts een paar stappen verwijderd van jouw zorgeloze rij-ervaring.

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen direct voor jou aan de slag gaan om dé perfecte all-inclusive huurauto te vinden. Een volledig verzekerde huurauto is het begin van jouw zorgeloze reis. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Lever je de auto in op dezelfde locatie als waar je hem ophaalt?
Let op: er zitten kosten verbonden aan het inleveren van een huurauto op een andere locatie dan de ophaallocatie.
Ophalen
Let op: autohuur gaat per 24 uur, haal jij bijvoorbeeld de auto op om 09:00 uur en lever je de auto in om 10:00 uur, betaal je voor een extra dag.
Inleveren
Let op: autohuur gaat per 24 uur, haal jij bijvoorbeeld de auto op om 09:00 uur en lever je de auto in om 10:00 uur, betaal je voor een extra dag.
Is de leeftijd van de bestuurder tussen de 30-65 jaar?

Een all-inclusive huurauto in het kort

Schade of diefstal? Jij betaalt niks!
Terugbetaling eigen risico

Het eigen risico is het maximale bedrag dat je moet betalen in geval van schade of diefstal. Dit is alleen van toepassing als de auto is verzekerd met een CDW-verzekering, wat gelukkig het geval is bij alle huurauto’s van All-in Autohuur. Het bedrag van het eigen risico kan variëren, afhankelijk van de specifieke huurauto die je kiest. Het unieke aan All-in Autohuur is dat wij het eigen risico vergoeden bij eventuele schade of diefstal.

Stel je voor, je parkeert je huurauto en raakt per ongeluk een muur. De schade bedraagt €1800 en je hebt een afgesproken eigen risico van €1200. Normaal gesproken zou je dan €1200 voor de schade moeten betalen, maar met een huurauto van All-in Autohuur wordt dit bedrag aan jou terugbetaald. Dit betekent dat het jou uiteindelijk niets kost.

Terugbetaling eigen risico