Dat zijn Damian Blokdijk en Stefano van Look. Twee jonge ondernemers met een ongelofelijke passie voor reizen. Zij vinden dat reizen voor iedereen toegankelijk moet zijn, want vakantie is immers toch geweldig! Zij hebben samen het bedrijf From A to Everywhere opgericht om u te verzorgen voor, tijdens en na de vakantie en dat tegen de scherpste tarieven.

Over de personen achter het bedrijf

All-In Autohuur, als onderdeel van From A to Everywhere, is opgericht in 2023 door Damian Blokdijk en Stefano van Look. Tijdens hun studentenjaren hebben ze uitgebreid gereisd, en hun passie voor reizen is alleen maar gegroeid. Tijdens deze reizen kwamen ze tot de ontdekking dat er enkele tekortkomingen waren in de reisbranche. Ze merkten op dat er weinig aandacht werd besteed aan de klant nadat deze een vakantie had geboekt. Zo ontstond From A to Everywhere, dat fungeert als een travelbuddy tijdens de vakantie. De mogelijkheid om overal en op elk moment assistentie te krijgen voor welke vraag dan ook, sprak beide heren zeer aan.

Stefano huurt graag een auto tijdens zijn vakanties, vanwege de flexibiliteit en rust die een huurauto met zich meebrengt: “Alles op mijn eigen tempo.” Echter, bij het boeken van zijn huurauto werd hij van de achterband naar de voorlampen gestuurd als het ging om de verzekeringen. Het was onduidelijk waarvoor hij precies gedekt was, waardoor hij nog steeds in het duister tastte. Daarnaast ontdekte hij een aantal all-in pakketten, maar vond de prijzen hiervan absurd hoog. U raadt het al, gedreven door ondernemerschap, ontstond het idee voor allinautohuur.nl: betaalbare prijzen en volledige dekking voor alle verzekeringen van jouw huurauto.

Wat doet All-in Autohuur?

All-in Autohuur maakt zich sterk voor de klant. Ons doel is om de huidige onduidelijkheden in het boekingsproces aan te pakken. Hierbij is een vereiste dat wij zo transparant mogelijk willen zijn, zodat auto huren een duidelijke taak wordt. Wij bieden een all-in pakket aan, waarin alle verzekeringen worden gedekt en waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij, als All-in Autohuur, hebben partners als connectie maar zitten niet aan contracten vast waardoor wij de beste prijs voor de klant kunnen realiseren. Wij kunnen kiezen uit meer dan 650 betrouwbare verhuurders door heel Europa. 

Door onderdeel te zijn van From A to Everywhere bieden wij de beste service aan. Voor uw reis kunt u terecht met alle vragen en/of voorkeuren, tijdens de reis kunt u ons nog altijd een berichtje sturen voor eventuele tips of als er schade is. Na de reis horen wij graag wat u er van vond en blijven wij in contact als er nog wat afgehandeld moet worden. 

All-in Autohuur is uw reismaatje tijdens de vakantie. Om u nog meer zekerheid te bieden zijn wij aangesloten bij het VZR-garantiefonds en het calamiteitenfonds

Bekijken hoe klanten ons beoordelen?
Contact opnemen met All-in Autohuur?
Bekijken wat het all-in pakket precies inhoudt?