All-in huurauto

Een all-in huurauto van
All-in Autohuur

Bij All-in Autohuur garanderen we u een zorgeloze ervaring met uw huurauto tijdens uw vakantie. Onze service omvat alle benodigde verzekeringen, zodat u vooraf al gerust kunt zijn dat er achteraf geen gedoe is. Dat maakt vakantievieren extra ontspannen! Hoewel het eigen risico vooraf betaald moet worden, beloven wij deze kosten terug te betalen. Dus wanneer er bij de balie gevraagd wordt of u extra verzekeringen wilt, kunt u met een gerust hart ‘nee’ zeggen.

Bij All-in autohuur regelen we alles voor u en is er voor u nog maar één ding om te doen:
zorgeloos vakantie vieren!

Ongelimiteerd aantal kilometers

Met een huurauto van All-in Autohuur kunt u ongelimiteerd de weg op. Zo kunt u alle plekken ontdekken zonder zorgen. Let’s go From A to Everywhere!

Schadeverzekering (CDW)

De schadeverzekering zorgt ervoor dat u enkel het eigen risico moet betalen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor torenhoge kosten komt te staan.

Terugbetaling eigen risico

Aansluitend op de schadeverzekering betalen wij het eigen risico en borg terug bij schade. Dit is eenvoudig via ons te regelen. U bent volledig gedekt!

Diefstalbescherming (TP)

Onze diefstalbescherming zorgt ervoor dat u geen zorgen hoeft te maken over financiële aansprakelijkheid bij diefstal van de huurauto.

WA-verzekering

Deze dekt schade aan derden in geval van een ongeluk. Het beschermt tegen aansprakelijkheids- kosten, zoals letsel of materiële schade.

Carrosserie, glas, banden en dak

Kosten voor reparatie van de carrosserie, onderstel, banden, wielen, dak, ramen, spiegels, sloten en wieldoppen zijn ook gedekt.

Taxi- en sleepkosten

Start de auto niet meer of heeft u een ongeluk? Dan zijn sleep- en taxikosten volledig door ons gedekt. Dat scheelt flink in de portemonnee.

Verloren of kapotte sleutels

Sleutels kwijt of uzelf buiten gesloten? Kosten die direct samenhangen met het verlies van de sleutels van uw gehuurde auto worden volledig gedekt.

Het all-in autohuurpakket belooft transparantie en het vermijden van verborgen kosten. Echter, bepaalde situaties, zoals het niet naleven van de voorwaarden van de huurovereenkomst (bijvoorbeeld rijden onder invloed) of schade als gevolg van onvoorzienbare gebeurtenissen (zoals oorlog, ernstig weer of een natuurramp), vallen niet onder de dekking van het all-in pakket. Daarnaast worden kosten voor schoonmaak van een huurauto die extreem vuil is achtergelaten, of schade aan het interieur van de huurauto, niet vergoed.

Zorgeloos onderweg met All-in Autohuur

Een auto huren voor op vakantie moet stressvrij en vol vertrouwen zijn. Daarom bieden wij enkel huurauto’s aan met een erkend all-inclusive pakket. Onze tarieven bevatten alle verzekeringen, zodat je geen gedoe ervaart. Wij zijn de goedkoopste optie die volledige transparantie en zorgeloosheid garandeert, zonder verborgen kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw zorgeloze rit! 

Toch nog een vraag?

Is het all-in pakket nog steeds niet duidelijk? Voelt u zich dan vrij om via hier contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u sneller dan u, uw auto heeft opgestart!